Skip to main content

Reiki met klankschalen

Een drukke baan, kids, huishouden, een rijk sociaal leven en een partner die ook nog wat aandacht wil. Terwijl jij alle ballen in de lucht houdt, loop je jezelf compleet voorbij. Zullen we daar maar eens een stokje voor steken?

Ervaar jij spanningen en stress en wil je écht eens tot rust komen? Gun jezelf een reiki behandeling met klankschalen. Een wát? Een reiki behandeling met klankschalen is een vorm van energieoverdracht door handoplegging, ondersteund door trillingen en klanken. Het brengt de energie in je lichaam in balans, herstelt de harmonie tussen lichaam en geest en heft blokkades op. Noem het gerust de ultieme vorm van ontspanning.

Vooraf kijken we samen waar je behoefte ligt en daar stem ik de behandeling op af. Je ondergaat de behandeling net zoals een massage op een behandeltafel. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een vilten klopper. Je voelt de trilling door je hele lijf gaan en de authentieke klanken brengen je hoofd tot rust. Het enige wat je hoeft te doen, is het te ondergaan. Je zult niet de eerste zijn die in slaap valt en compleet uitgerust wakker wordt!

Plan nu jouw sessie